Helgen <3

Ja nu är det måndag igen och som vanligt så går jag till skolan. Under helgen var min mobil sönder och jag hade inte tid med att sitta vid datorn så jag kunde inte blogga ;( men nu funkar min mobil och allt går bra. 

Under Helgen har jag mest varit med min familj, på lördag var jag ute med vänner halva dagen och andra halvan hemma för vi hade gäster. Så det var inte så mycket. På söndag shoppade jag, min mamma och bröderna. Behövdes verkligen en shopping dag. Jag köpte flera nya outfits. Nere ser ni en bild på en av de, och det är också dagens outfit eftersom jag hade på mig det idag. 

Idag kom jag försent till skolan för att som vanligt så försov jag mig, När jag kom till skolan fick jag reda på att vi ska bowla istället för att ha lektioner på grund av att det inte finns tillräckligt med salar för hela högstadiet. Nästan i hela högstadiet koridorarna har de misstänkt mögel så de under söker det. De vet inte hur lång tid det kommer ta, de säger veckor eller mer. Många lektioner kommer läggas ner och vi kommer ha många utflykter till museum och sånt istället för lektioner. Själv tycker jag att det är roligt, för t.e.x idag fick vi bowla istället för att ha lektioner och det var ju roligt. Imorgon kommer vi ha halv dag och på onsdag ska vi till kosmonova och Naturhistoriska museet. Men det får ju inte hålla på för länge för då missar vi mycket skola. Iallafall här får ni en bild från idag och dagens outfit. Oxox ta hand om er och vi ses snart ❤️ :*